Karriär

Kollektivtrafiken är en spännande bransch i ständig förändring. På vår arbetsplats finns en stor bredd av olika yrken som tillsammans jobbar för en utmärkt kollektivtrafik i vårt län.

Länstrafikens uppdrag är att inom Norrbottens län bedriva och utveckla kollektivtrafiken. Verksamheten omfattar den allmänna kollektivtrafiken med buss och serviceresor, vilket innefattar färdtjänst och sjukresor. Även kundservice som svarar för trafikinformation till våra kunder samt sjukresor i hela länet och beställning av färdtjänstresor är en del av verksamheten.

Trafiken bedrivs tillsammans med upphandlade trafikföretag som genomför resorna. Vi som jobbar på Länstrafiken Norrbotten är dem som planerar och administrerar kollektivtrafiken.

Vår vision är ”Länstrafiken i Norrbotten driver en hållbar kollektivtrafik som ger en hög tillgänglighet, är enkel att använda och har en hög kvalitet”. Det innebär att vi med ett så bra trafikutbud som möjligt ska erbjuda våra resenärer en tillgänglig, enkel och säker resa i sin vardag och där kollektivtrafiken bedrivs med omtanke om våra resenärer och vår omvärld.

Här kan du läsa mer om oss

Spontanansökan

Är du intresserad av att arbeta hos oss? Skicka in en spontanansökan till:  [email protected]

Lediga tjänster

Håll utik - här publicerar vi lediga tjänster när sådana finns.